Mijn naam is Nienke Hilbrands, geboren in 2001 (nét geen millenial) en verruilde in 2018 het beachleven in Katwijk aan zee voor het mooie Groene Hart. Ik sta bekend als de stukjes-tikker en heb een passie voor taal. De Nederlandse, om precies te zijn. Ik ben namelijk alles behalve een talenknobbel! Als klein meisje verslond ik tijdschriften en boeken alsof het niks was waren en toen bloggen een trend werd was ik ook snel op het web te vinden. Met niet echt een leidraad in onderwerpen geef ik mijn ongezouten mening.

Ik ben een absolute ster in bingewatchen, taarten bakken en (woon)winkels leegkopen. Ik heb een enorm gat in mijn hand. Kleding, make-up, interieurpareltjes en allerlei andere dingen die ik al snel bestempel als ‘essential’ maar eigenlijk helemaal niet nodig heb. Het is een work in progress, want ik probeer echt te consuminderen. Ook typisch mij? Een slechte plantenmoeder zijn én een hele diverse muzieksmaak hebben. Van gouwe ouwen tot de nieuwste hits: alles staat op repeat!

Ik zit inmiddels alweer het laatste jaar van mijn studie Media en Communicatie aan Nimeto Utrecht. Tijdens mijn stage bij Studio Above leerde ik kennismaken met het programma Showit, een superhandig programma waarmee je in een handomdraai websites kan bouwen. Hierdoor ontwikkelde mijn kennis en leerde ik kijken naar wat een website gebruiksvriendelijk en prettig voor het oog maakt. En, je raadt het al: het werd tijd voor een nieuwe website! In oktober 2020 was ‘ie klaar en werd mijn blog in een geheel nieuw jasje gestoken. Mijn vorige webdesign was niet helemaal wat ik wilde uitstralen, namelijk warmte en het vintage gevoel. Als een online scrapbook. Dat is in mijn ogen meer dan geslaagd. :)

Sindsdien kriebelt het enorm om vooral dingen te blijven delen: Dingen of producten waar ik razend enthousiast ben tippen, of juist af en toe zonder schande over dingen klagen. Schrijven werkt voor mij als de ideale uitlaatklep, ik kan écht mijn creatieve ei kwijt. Hopende dat jij er iets van inspiratie/leesplezier uit kan halen! Wellicht kan ik je inspireren om zo nu en dan lekker te weg te dromen of met een frisse blik naar een bepaald onderwerp te kijken.

Over mij

Door te schrijven kan ik mijn creatieve ei kwijt! :) 

that girl
with her
blog