verzenden

Heb je een vraag, idee of andere reden waarom je met mij in contact wil komen? Ben je bijvoorbeeld een relevant bedrijf en wil je samenwerken? Dan bespreek ik graag wat we voor elkaar kunnen betekenen! Voor mijn blog schrijf ik graag eerlijke reviews over producten en diensten, maar ik sta ook open voor andere ideeën. Aarzel niet om contact met mij op te nemen met een voorstel waar ik geen nee tegen kan zeggen.

Heb je een brandende vraag?

stuur mij een berichtje

Jouw berichtje is zojuist verzonden. Lay back, ik reageer asap!

Yay!

Ben je een merk, heb je een merk of werk je voor een merk? 

Pr en/of producten testen

Wat is er mogelijk?

Op pr-gebied is er een hele hoop mogelijk. Wil je mij graag kennis laten maken met een product of dienst? Mijn adresgegevens kun je per mail aanvragen.

Linkbuilding

Er is heel erg veel mogelijk: van het posten van een Instagramfoto tot het schrijven van artikel(en) waar gelinkt wordt naar een productpagina. Of een combinatie van beiden. Ik ben altijd eerlijk naar mijn bezoekers toe, wanneer ik ergens geld voor krijg geef ik dit onderaan het artikel altijd aan.

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Dan bespreek ik graag wat we voor elkaar kunnen betekenen! Voor mijn blog schrijf ik graag eerlijke reviews over producten en diensten, maar ik sta ook open voor andere ideeën. Aarzel niet om contact met mij op te nemen met een voorstel waar ik geen nee tegen kan zeggen.

Ik heb inmiddels enkele jaren ervaring met het aanleveren van content. Of het nu een (reeks) blogartikel(en) zijn, een Instagrampost of een lading productfoto’s: ik kijk met een kritische blik alles na voor het als ‘klaar’ bestempeld wordt. Wanneer je niet tevreden bent met wat er is opgeleverd, kijken we samen naar wat er aangepast kan worden. Merken en bedrijven zoals Thuisbezorgd, My Jewellery, Lush en Notino gingen jou voor.

Let op: ik waardeer het niet om ongevraagd toegevoegd te worden aan nieuwsbrieven/perslijsten