OPEN POST

We vertellen het onszelf vrijwel allemaal: vanaf .. (vul in: deze lockdown, kwartaal of jaar) ga ik écht meer (boeken) lezen. Ik was zelf eigenlijk vergeten hoe ontspannend lezen kan zijn tot ik in de eerste lockdown de ene dikke pil na de andere uitlas. Vandaag geef ik tips om dat boek op je nachtkastje eindelijk uit te lezen!

Tips om meer (boeken) te gaan lezen

OPEN POST

Religie ben ik inmiddels al enige tijd kwijt, maar met het zinnetje ‘tel je zegeningen en vergeet er geen’ ben ik nooit vergeten. Soms dan heb je een mindere dag en kun je eindeloos piekeren over waarom het niet goed gaat. Zeker als het lange tijd wel goed ging, want hallo, dan komt de narigheid altijd extra hard binnen. (..)

Het bijhouden van een klein geluksdagboekje

OPEN POST

Mooi volumineus haar maakt altijd indruk, het voegt iets toe aan de rest van je uiterlijk. Een ‘good hairday’ is dan ook altijd mooi meegenomen. De manier waarop je met je haar omgaat is alles bepalend voor hoe het eruitziet. Je kun je haar helpen om de mooiste versie van zichzelf te zijn, de lokken krijgen die je zo graag (..)

Tips voor mooie lokken en een gezonde hoofdhuid

OPEN POST

Plafonddienst draaien, niet altijd handig en al helemaal niet fijn als het alles behalve goed uitkomt. Een goede nachtrust, één van de belangrijkste dingen om de volgende dag door te kunnen komen. Iedereen heeft weleens moeite met in slaapvallen, wat erg vervelend kan zijn. Zeker als je de volgende dag weer (..)

Eerste hulp bij het draaien van plafonddienst

OPEN POST

Of je nu een ochtendmens bent of niet, het begin van de dag is bepalend voor de rest ervan. Een perfecte start van de dag? Die ontbijtrepen uit de supermarkt zijn misschien lekker en makkelijk to go, maar zitten vol toegevoegde suiker. Goed ontbijten is een absolute must. (..)

5x gezonde en gemakkelijke ontbijtrecepten

Door te schrijven kan ik mijn creatieve ei kwijt! :) 

that girl
with her
blog