Vers van de pers: Zinderende Lush wintercollectie 2020

Vorig jaar ging ik naar een super tof event om de kerstcollectie te bewonderen, dit jaar keek ik uit naar het moment waarop het persbericht in mijn mailbox verscheen. Mijn favoriete collectie van Lush, en hij komt altijd vroeg in het jaar. We hebben nog een kleine weg te gaan tot het Kerst is – maar gedeelde vreugde is dubbele vreugde. Met maar liefst 65 nieuwe producten voor de feestdagen en met terugkerende favorieten zoals Golden Wonder en geurrijke nieuwkomers zoals Winter Garden. Zo worden jouw feestdagen een knaller, met minimale impact op het milieu. Dus maak de kerstvreugde nog groter en verwelkom de magie van Lush in je badkamer. Van je hoofd, schouders, knie en teen, je bent in voor een ware traktatie, dus zorg dat je zoet bent geweest dit jaar!

Luxe zepen, prachtige cadeausets, hydraterende body lotions, feestelijke badproducten en de fijnste douchegels. Nieuwe geuren of bekende favorieten. Zoals Snowcake, Space Girl, Yog Nog en niet te vergeten Snow Fairy. Een snoeperige body mist of glanzende lokken door de shampoo bar: De Snow Fairy geurlijn is groter dan ooit.

Oh jongens, wat heerlijk om snowcake weer te kunnen verwelkomen. Ik kon niet wachten, ik heb namelijk mijn eerste order al gedaan en is sinds vorige week in huis. Maar aangezien onze badkamer momenteel in verbouwing is, duurt het even voor ik alle producten in gebruik kan nemen. Oh, en helaas geen wekelijkse badrituelen meer voor mij. Het bad gaat er namelijk uit. De badproducten heb ik dan ook links laten liggen. Ik had nog een redelijk grote verzameling aan Lush badproducten die de afgelopen maand op moest. En nu moet ik wachten op weekendjes weg om in bad te gaan. Met pijn in mijn hart, dat wel. Maar het wordt een prachtige badkamer en de reviews van wat ik wél kocht, volgen dan snel.

De collectie is vanaf donderdag 24 september online en in alle Lush winkels verkrijgbaar.

Welke producten staan op jouw verlanglijstje?

Beauty & Selfcare

CATEGORie

10/11/2020

geplaatst

Vers van de pers: Zinderende Lush wintercollectie 2020

  1. Vanessa says:

    Ja, de kerstcollectie van Lush is altijd heerlijk! Ik ben vooral fan van de bruisballen. Mooie kleurtjes en lekkere geuren die lang blijven hangen. Jammer dat je bad eruit gaat, maar ik kan me voorstellen dat je heel blij zal zijn met je nieuwe badkamer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *