Yes, mijn nieuwe website is eindelijk live!

Ja, je ziet het goed! Mijn site is in een geheel nieuw jasje gestoken. Ik heb er de afgelopen weken hard aan gewerkt en het moment is eindelijk daar: hij mocht online! Sinds eind 2019 is het akelig stil op mijn blog geweest en uiteindelijk begon het enorm te kriebelen om weer lekker aan de slag te gaan. I’m back, and better than ever. Oh jongens, ik heb zulke leuke plannen en zit vol inspiratie.

De overstap van Blogger naar WordPress is wel even wennen, maar ik ben heel blij dat het gelukt is. Een nieuw begin, met genoeg topics om over te schrijven. Ik loop op dit moment stage bij een webdesigner en de oude website, die kon echt niet meer! Ik heb de site zelf gebouwd in Showit, Het is een wereld van verschil met mijn vorige look & feel. Compleet nieuwe huisstijl en het duurde dan ook even voor ik tevreden was. Ik vind illustraties onwijs tof, maar wilde geen kinderachtige of overdreven girly indruk maken. Balans daarin vinden was een kleine opgave, maar ik vind het aardig gelukt. Er gaan de aankomende periode hier en daar vast nog wel kleine dingen worden aangepast. Oh enne, zie je ergens nog een foutje? Laat mij het dan vooral weten!

De aankomende periode ga ik het bloggen weer zo goed mogelijk oppakken, iedere werkdag een artikel zit er even niet in. Ik verkies kwaliteit over kwantiteit maar je kunt in ieder geval één tot drie artikelen per week verwachten. Het lijstje met artikelideeën is lang en ik heb voorlopig genoeg onderwerpen om over te schrijven. En ik kan alleen maar hopen dat het interessant of leuk is om te lezen. 🙂

Ik ben heel benieuwd, wat vind jij van de nieuwe site?

Mededeling

CATEGORie

10/08/2020

geplaatst

Yes, mijn nieuwe website is eindelijk live!

  1. Sanne says:

    Oh wauw, wat anders en leuk gedaan!

  2. Wendy says:

    Ik ben blij dat je er weer bent, hele mooie website is het geworden zeg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *