Batiste nude droogshampoo productreview

Mijn favoriete merk op droogshampoo gebied is zonder twijfel Batiste. Deze sprays zorgen voor de nodige verfrissing van je haar met een subtiele en lichte geur die niet overweldigend is. Verder zorgt Batiste Nude ook nog eens voor meer volume en textuur waardoor je gewenste haarstijl gemakkelijk blijft zitten. Ik nam de proef op de som en hoopte dat hij net zo fijn zou zijn als andere Batiste dry shampoos.

Met Batiste droogshampoo ziet je haar er elke dag stralend uit. De droogshampoo is de perfecte snelle oplossing voor prachtig haar, zelfs tussen de wasbeurten door. Een paar snelle sprays veranderen je look in een handomdraai. Je haar ziet er schoon en fris uit met meer volume en textuur. Zonder het gebruik van water. Het is de ideale oplossing om het wassen van je haar nog even uit te stellen, tijd te besparen in de ochtend of om je haar nieuw leven in te blazen waar en wanneer het maar nodig is. Zelf gebruik ik Batiste al jaren met veel liefde, dit is het enige merk waar ik geen gedoe heb met rare witte wazen, slechte vetopname of muffe geurtjes. 

Hoe gebruik je de Batiste Nude Droogshampoo?

  1. Goed schudden voor gebruik.
  2. Houd de bus op 30 cm afstand van droog haar, til je haar in plukken op en spray op de haarwortels
  3. Masseer de droogshampoo met je vingertoppen in je haar
  4. Borstel je haar om eventuele resten te verwijderen en stijl het zoals gewenst

Tip: Spray over schoon haar voor extra body en textuur.

Ik was mijn haar twee tot drie keer per week, en tussendoor maak ik graag gebruik van droogshampoo, dit omdat ik haar heb die heel snel vet oogt. Ik vind het effect van een droogshampoo-kapsel zelfs mooier dan een net frisgewassen coupe. Inmiddels heb ik bijna alle varianten al geprobeerd, en was daarom ook heel erg benieuwd naar deze ‘nude’ variant. Hij ruikt super lekker, heel fris en niet al te zwaar. Maar wel een aanwezige geur. Niet op een vervelende manier, maar juist heel erg lekker. Ik ben heel erg tevreden over de werking van deze droogshampoo, hij is net zo fijn als alle andere varianten. Geur is heel zacht, niet zo parfum-achtig als andere Batiste droogshampoos. In vergelijking met bijvoorbeeld de Tropical droogshampoo heeft deze Nude variant een subtielere geur, die meer geschikt is voor iedere dag. Ik ben zelf niet zo gevoelig voor heftige geuren, maar mocht dat je wel tegenhouden om een Batiste droogshampoo aan te schaffen kun je deze Nude droogshampoo wellicht eens proberen.

Ik ben fan en blij verrast door deze vrolijke bus! En verwacht dan ook wel dat hij over een paar weken helemaal opgebruikt is. 

De Batiste™ Nude kost €5,49 voor 200ml en is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat.

Gebruik jij wel eens droogshampoos van het merk Batiste?

Beauty & Selfcare

CATEGORie

8/20/2019

geplaatst

Batiste nude droogshampoo productreview

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *