Een bezoekje aan de vernieuwde Lush Den Bosch

Ik nam gisteren een kijkje in de nieuwe winkel van Lush in Den Bosch. Zoals jullie misschien wel weten ben ik een enorme lushie en moet ik altijd enorm oppassen om niet mijn halve maandsalaris er doorheen te jassen. Wekelijks gebruik ik tientallen Lush producten waarmee ik mezelf helemaal mee in de watten leg. In maart opende de nieuwe winkel, een feestelijke gelegenheid die nóg feestelijker voor mij persoonlijk werd, omdat ik uitgenodigd werd om een rondleiding te krijgen in deze vernieuwde pracht winkel. Daar kon ik natuurlijk geen nee tegen zeggen! De winkel is bijna twee keer zo groot als de vorige, heerlijk ruikend en spectaculair om in rond te snuffelen. 

Allereerst werden wij welkom geheten door Tamara, (Te herkennen aan haar mooie lange lokken en winged eyeliner) is Trainee Manager van deze winkel en werd er ons het één en ander vertelt. Daarna was het tijd om de winkel te gaan ontdekken en allerlei producten uit te proberen! We liepen er een beetje rozig bij door alle heerlijke geuren in de winkel en het voelde echt als als een snoepwinkel. Wat ik fijn vind aan Lush is dat zij niet alleen fijne producten maken, maar de producten zijn ook eerlijk voor mens en dier. Daarnaast steunt LUSH mooie initiatieven die de wereld ook een beetje groener en eerlijker proberen te maken. Zelf zijn ze – uiteraard – ook erg met duurzaamheid bezig, iets waarvan ik alleen maar meer enthousiast word. 

Ik kreeg een uitgebreid huidconsult, op allebei mijn handen. Op één hand werden allerlei naked producten getest, op de andere lag de focus op potted producten. Als ik eerlijk ben, voelde alles super fijn aan. Er staan inmiddels weer heel wat nieuwe producten op mijn ‘nog te proberen’ lijstje. Ik ga het hele assortiment af! Ik probeer mezelf nog een beetje in te houden, maar weet zeker dat ik deze week nog een grote order vanuit de UK ga doen. LushLabs pareltjes die ik niet kan overslaan en daarnaast heeft de naked skincare mijn interesse ook gewekt. In de winkel kon ik door keuzestress niet overzien wat nou de beste match was, en wilde mij thuis hierin wat meer verdiepen. Reviews lezen, ingrediënten lijsten bestuderen. Ik ben er maar zoet mee! 

De nieuwe winkel met maar liefst 93 vierkante meter is de nieuwe winkel twee keer zo groot als de oude locatie, en kunnen Brabantse Lush-liefhebbers nu genieten van een geheel nieuwe winkelervaring. De ruim opgezette winkel biedt winkelend Den Bosch de ideale mogelijkheid om even aan de drukte van de stad te ontsnappen en in de wereld van Lush ondergedompeld te worden. De winkel is voorzien van diverse consultatieplekken, waar je terecht kunt voor een uitgebreid persoonlijk huid- en/of haarconsult.

Het interieur van de winkel is, in lijn met de waarden van Lush, geheel duurzaam ontworpen en ingericht. Al het hout in de winkel is FSC-gecertificeerd en voor veel van de meubels zijn hergebruikt hout en vintage items gebruikt. De borden in de skincare-afdeling zijn gemaakt van Eco board, een plantaardig materiaal dat volledige recyclebaar is. Daarnaast is de winkel voorzien van ledverlichting, eco-verf op waterbasis, Mosa vloer- en wandtegels (50% gerecycled materiaal en 100% cradle to cradle) en milieuvriendelijke wandbekleding.

Lush fans opgelet: om het 30-jarig bestaan de bath bomb te vieren, lanceert Lush Den Bosch als eerste Lush-winkel in Nederland 19 exclusieve bath bombs, waaronder de Melusine, Kitsune and Groovy Kind of Love. Lush is al enige tijd synoniem met de bath bomb, deze kwam in 1989 voor het eerst tot leven toen Mo Constantine, medeoprichter van Lush, van een gewoon bad een luxueuze ervaring wilde maken. Onze bruisende bath bombs hebben er inmiddels met al hun geuren en kleuren voor gezorgd dat een saai, ordinair bad getransformeerd wordt tot iets briljants. Of je nu op zoek bent naar ontspanning, iets verkwikkends of ‘gewoon’ wilt onderdompelen in geweldig ruikend, prachtig gekleurd en heerlijk warm water: de bath bomb staat voor je klaar.

Wil je weten hoe de winkel er in het echt uitziet? Dan raad ik je aan om snel zelf eens te gaan kijken. Flauw hè? Maar er moet iets tot de verbeelding overblijven, toch? Ik kan je vertellen: het is écht de moeite waard! Lush is een hemels walhalla. Er liggen zo veel producten, je kijkt echt je ogen uit! Het personeel is zoals altijd erg vriendelijk en ze staan te popelen om je over de nieuwste producten te vertellen en je te adviseren. Als kers op de taart mocht ik een aantal producten uitzoeken én kocht ik nog wat producten die ik recent had opgemaakt. Als je me zoekt ben ik in de badkamer te vinden!

*Uitgenodigd, niet gesponsord

Beauty & Selfcare, Hotspots & Shoptips

CATEGORie

6/01/2019

geplaatst

Een bezoekje aan de vernieuwde Lush Den Bosch

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *